Annons

Annons


Gratinerad chevréost med honung och rostade mandelspån

Helt sjukt galet gott! Älskar chevréost och speciellt när den är gratinerad.. Honung och nötter är ju klassiskt till just chevré, så gott! Här har jag gratinerat osten och sedan haft på honung och rostade mandelspån. Perfekt som apitizer eller plock.

10 minuter
2 pers

Ingredienser 
1 chevréost (rund)
1 dl honung
1 msk mandelspån, rostade

Övrigt
timjan
färskt bröd/crostinis mm

Gör så här
Sätt ungnen på ca 250 grader (grill)
Lägg osten i en ugnssäker och gratinera tills osten är fin och gyllenebrun (tar några minuter så ha koll)
Häll honungen runt om osten (inte direkt på) och toppa med rostade mandelspån. Garnerna med en kvist timjan och servera ihop med färskt bröd eller crostinis.

Annons

Det här absolut en favorit hos mig!

Kram Daniel

LÄS OCKSÅ

(0)

Annons



Annons
Senaste från Elle Mat & Vin