Annons

Annons


Krämiga choklad/kokosbollar med cream cheese

Såå otroligt goda och krämiga chokladbollar. Hemligheten är cream cheese!

Väldigt enkla att slänga ihop. Har du bråttom och får gäster på besök så är de här läckerbitarna helt perfekta! Lovar att det kommer uppskattas av gästerna.

Annons

Här har ni receptet.

chokladbollar

15-20 chokladbollar
15 min

Du behöver:

100 g rumsvarmt smör
1 dl florsocker
6 dl havregryn
1 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
4-5 msk kakao
100 g philadelphia ost
3 dl riven kokos

Gör så här:

1. Vispa smöret fluffigt tillsammans med florsockret, ca 5 minuter
2. Mixa havregryn, strösocker, vaniljsocker och kakao
3. Vispa de torra ingredienserna ihop med smöret.
4. Tillsätt philadelphia och rör om.
5. Vänd i kokos

Klart!

Ett tips är att rosta koksen för djupare smak, riktigt gott faktiskt! Hoppas det smakar =)

LÄS OCKSÅ

(0)

Annons



Annons
Senaste från Elle Mat & Vin