Annons
Annons

Min tårta till Margaux Dietz födelsedagsparty!

Hej alla! Måste bara berätta om i torsdags. Jag fick nämligen baka en tårta till Margaux Dietz födelsedagsparty! Efter alla rektioner jag fick så kan jag lova att det är en kväll jag aldrig kommer att glömma! Och tårtan blev Galet god! Jag är alltid lite nervös inför att baka en tårta, man smakar ju på alla fyllningar och kan efter det bedöma helheten på ett ungefär. Men man kan ju inte ta den där tuggan innan, utan måste vänta tills den serveras. Jag rullade in tårtan på en stor vagn och vi alla sjöng 'ja må hon leva'. Här kommer bilder!

Foto: Maximilian Borovic

Foto: Maximilian Borovic

Såå glad blev Margaux när hon fick se sin tårta 😉 Hennes ord och reaktion var WOW och det berörde verkligen mig!

Foto: Maximilian Borovic

Foto: Maximilian Borovic

Receptet på tårtan kommer från min kokbok DANIELS MATRESA så alla på festen fick en varsin bok av mig så de kan baka tårtan eller andra godsaker, haha.
Beställ ett ex >>HÄR<<

Annons
Foto: Daniel Lakatosz

Foto: Daniel Lakatosz

Tårtan var fylld med hallonkräm, lemon curd, grädde och täckt med mjuk maräng och så vaniljbotten på det =) Jag bakade den med hjärtat ♥
När Margaux berättade för mig att hennes favorit var just maräng så kändes det såå skönt!

Foto: Maximilian Borovic

Foto: Maximilian Borovic

Margaux är en fantastisk kvinna och kan tänka mig att hon inspirerar hur många som helst! Tycker verkligen att ni ska klicka  >>>HÄR <<  där ni hittar hennes blogg och senaste inlägg som handlar om hennes födelsedag och hennes fina ord till mig  =) Tack bästa!

Och jag har inte glömt att du ska baka min tårta på min födelsedag, haha. A promise is a promise!

(0)

Kommentera

Annons

 


Annons


Laddar